Toggle menu
3 oktober 2024

Verslag inloopbijeenkomst 19 september 2024

Op donderdag 19 september 2024 was er een inloopbijeenkomst voor buurtbewoners in het pand van LW30 (Larenseweg 30). Wat een mooie opkomst! We mochten vele buurtbewoners verwelkomen. Hieronder volgt een (foto) verslag.

Informatiemarkt

  • Gemeente Hilversum was aanwezig met informatie over ontwikkelingen in de wijk 1221.
  • Bureau Bos, Martijn de Ruiter (projectleider) was aanwezig met tekeningen en gaf informatie over het ontwerp voor het wooncomplex.
  • Frisia Groep, Linda Dekker (landschapsarchitect) was aanwezig om te vertellen over het ontwerp en indeling van de buitenruimte.

collage1.png

Rondleidingen Een leuk onderdeel van de bijeenkomst was een korte rondleiding door het pand. Architect Raban Haaijk vertelde aan geïnteresseerde buurtbewoners meer over de plannen. De rondleidingen werden gegeven om 16.45, 17.30 en 18.15 uur.  collage2.png

De herontwikkeling van LW30 in zeven stappen: Wat betekent dat? Binnen de Gemeente Hilversum is LW30 benoemd als ontwikkellocatie. Als ontwikkelaar moeten we een aantal noodzakelijke stappen nemen om aan de slag te kunnen. Elke ontwikkellocatie volgt dezelfde planvorming die uit zeven stappen bestaat. Op dit moment zijn we voor LW30 bezig met het Locatie Ontwikkelplan. Hierin worden de beschreven randvoorwaarden, architectuur, ontwerp en gewenste aanpassingen omwonenden uit het gebiedspaspoort verder uitgewerkt. Meer weten? Lees dan hier meer over de laatste ontwikkelingen in 1221.

© 2024 LW30
Ontwerp: Concreet geeft vorm